Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 15:20 - Нумерология - Тайната на датата на раждане, партньорска съвместимост!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 4241 Коментари: 0 Гласове:
0



Тайната на датата на раждане, партньорска съвместимост!
Номерологията е едва от най-старите области на окултната наука. Нейният произход е известен, но се смята, че вавилонците, древните египтяни и много други народи са имали свои теории за окултното значение на числата. Те са в близка връзка с астрологията и с числата, които откриваме при наблюдение на спектъра, дванайсетте знака и така нататък.
Числата са били много важни за кабалистите – както в древни времена, така и в средните векове. Кабалата, тайната мистична наука на евреите, съдържа магичнофилософско познание за числата – гематрия, което се основава на 22 букви от староеврейската азбука.
Макар да се налице някои различия между номеролoгичните системи, които са се запазили до наши дни, повечето се основават на теориите на гръцкия математик и философ Питагор. Според него цялата вселена е подредена математически и всичко се изразява с цифри, следователно цифрите са ключът за вселената.
Номерологията, която е известна също като номеромантия или аритомантия, обикновено се практикува като форма на общ анализ. Онези, които го практикуват, се занимават главно с анализ на характера и на възможностите. Основа на номерологията е виждането, че числата, и особено от 1 до 9, упражняват влияние върху всяка страна на нашия живот и индивидуалност. Всеки човек е свързан с числата, които се отнасят до значителни събития в живота му, като най-важни са числата при раждане и числата, образувани от изчисляване на името.
1. За родилите се на първо число от месеца главното в живота са амбициите. Всичко се подчинява на тези хора, включително и любовта. Те предпочитат да отделят повече време на своята кариера и служебния си растеж, отколкото на любовта и романтиката. Затова сексуалните им партньори обикновено са такива, за чието завоюване не се изисква много време и особени усилия. Най-удобното за "единиците" е служебният роман. И в секса те се стремят да удовлетворят само своите потребности. Затова браковете на "единиците" рядко са успешни (освен ако не им се падне много разбиращ и търпелив партньор).
2. За разлика от "единиците" хората, родени на второ число, са преди всичко заинтересувани от духовното единство със своя партньор. Без духовна връзка за тях няма и физическа близост. Дори не е важно дали духовната близост ще прерасне във физическа. Затова бракът им е успешен само с близки по дух, а сексът е кулминация на чувствата, зародили се в душата.
3. "Тройките" са много агресивни и амбициозни. Партньорът им в никакъв случай не трябва да ги превъзхожда в нещо, той може само да допълва "тройката", защото те не обичат равните на себе си. За тях любовта е лов за предмета на страстта, за неговото подчинение и удовлетворяване на собственото си чувство.
4. Родените на четвърто число не се палят бързо, но ако се увлекат, ще бъдат верни за цял живот. Те притежават среден сексуален темперамент, малко са песимистични, ревниви и избухливи, затова се нуждаят от подкрепата на любимия. Съпружеският живот с тях изисква и голямо търпение и голям запас от сили.
5. "Петиците" са омагьосани от парите, затова главното е партньорът им да е богат. Изобщо не е важна външността му, само джобовете му да са пълни с пари. (Помните ли фразата от един филм: "Всички богати девойки ми изглеждат красиви" - това особено важи за "петиците" ).
6. В противовес с "петиците" хората, родени на шесто число, са романтични, емоционални, често са склонни да идеализират своите партньори. В любовта им еднакво място заемат и сексът, и възвишените чувства.
7. "Седмиците" са неспокойни хора, променливи, през цялото време търсят най-добрия партньор. Затова встъпват в брак по няколко пъти. Техният любим не трябва да обръща внимание на малките измени - така се проявява неизбежното влечение на "седмиците" към промените, които само укрепват брака.
8. Тези хора са със силен характер, способни са на продължителни и силни чувства. Но тъй като трудно ги разбират и обичат, те често остават самотни. Нещо повече, обичаните от "осмиците" хора, познавайки способността им да правят жертви в името на любовта, често експлоатират тази им черта.
9. "Деветките" са много сексуални, но трудно обличат в думи чувствата си, затова обикновено оставят неразбрани и първият им брак е неуспешен. (Те разбират силното физическо привличане като любов.) Но ако се влюбят истински, то е задълго. Особено им е добре с онези, които разделят устрема им в духовната сфера, плановете в бизнеса, кариерата и така нататък.
10. Това е число с късмет. "Десетките" по натура са лидери и са много силни в сексуален план. Те търсят и намират партньори, които приемат действията и решенията им безапелационно. Но това трябва да бъдат също и сексуално силни партньори, тъй като за "десетките" доминиращо е физическото удовлетворение. Ако това условие е спазено, с "десетката" е лесно да се живее.
11. Противоречиви натури: от една страна, обичат секса, от друга - са срамежливи, предани, искрени. Затова трудно откриват адекватния партньор, доста често се сблъскват с предателство, което не понасят органично. След това в живота им настъпва неблагоприятен период. Изобщо съществуването им е постоянна борба.
12. Обикновено това са искрени, меки, сговорчиви, положителни, но неуверени в себе си хора. С любов и ласка от тях можете да постигнете всичко, но самоувереният и твърд човек никога няма да покори сърцето им. С родените на 12 число лесно се живее. Щастието им се усмихва в съюз със същите партньори като тях.
13. Тези хора са сложни и трудни както в емоционалната, така и в сексуалната сфера. Независимо от техните прекалени сексуални апетити, чувствената страна на натурата им е развита недостатъчно силно. Цял живот те се надяват да открият волеви, уверен в себе си партньор, който да ги поддържа, да ги подкрепя и направлява. Браковете с "тринадесеторките" винаги са сложни.
14. Те са много обаятелни и привличат противоположния пол, но заедно с това са много прагматични, при това търсят съюз със също такива прагматици. Именно затова са студени в интимните отношения и не е лесно да ги обикне човек. Добрите отношения се поддържат само с богати партньори, родени на 14 число.
15. Това са лесни за общуване хора. Те са лесно възбудими, романтични и избухливи, но и отстъпчиви. Обичат осигурените партньори, макар липсата на материално благосъстояние не ги огорчава силно. Браковете им са успешни, особено с тези, които отговарят на тяхната романтична нагласа и не бързат да разрушат създадените от тях въздушни замъци.
16. Силни и нежни любовници, но тяхната привързаност бързо се променя, тъй като родените на 16 число обичат разнообразието. Но ако умеете да си затваряте очите за техните лудории, ви е гарантиран дълъг и здрав съюз.
17. Хората, родени на това число, обичат да завързват интрижки, тъй като са емоционално неустойчиви и пазят верността към постоянния си партньор. Не бива да се ограничават, тъй като това може да доведе до пълен разрив. Те са много сексуални и в това отношение също не търпят забрани. В продължение на целия си живот могат да сключат няколко брака и всеки следващ се оказва по-успешен от предишния.
18. Сексуални, но срамежливи в изпълнение на желанията си, затова често се разочароват от партньорите си. Всъщност са много нежни и чувствителни, крайно рядко влизат в конфликт и обичат податливите хора във всички сфери (освен секса).
19. Това са сексуално неудовлетворени хора, на тях вечно не им достига нещо. Изключително егоистични, диктаторски настроени по отношение на партньорите си, съобразяват се само със себе си, а околните разглеждат само като оръдие за постигане на своите цели и желания. Лесно се разделят с партньора, който им е ненужен. Вътрешно са много самотни хора.
20. Родените на 20 число са много духовни и оценяват партньора само по този критерий. Бракът също се сключва само с онези, които отговарят на техните душевни, а не физически изисквания. В полово отношение показват средни резултати И ако партньорът им е по-силен физически и по-слаб в духовно отношение, бракът ще бъде неуспешен.
21. Рядък случай на балансираност на духовните и физическите изисквания: от партньорите очакват както духовност, така и чувственост. Макар в секса това да са хора със средни способности, те изпълняват романтичните си представи, удовлетворявайки партньора си с разнообразни сексуални методи и фантазии.
22. Не притежават силни чувства и страстност, трудно се влюбват, но ако обикнат, то е до края на живота им. Случва се да са ревниви и песимистични. При това "22"-ките са много раними - всеки неуспех може да ги извади от релси. Добре им е редом с партньор, на когото могат да се опрат.
23. Обичат да доминират в отношенията, затова браковете са добри само с онези партньори, които са готови да им се подчинят и притежават същия темперамент. Чувствата на родените на 23-и обикновено са дълбоки.
24. Обичат партньорите си страстно, дълбоко, емоционално, но в сексуалната сфера са "средна ръка", тъй като се стесняват да реализират в живота страстните си мечти и фантазии, тъй като са физически слаби (обикновено) и не твърде издръжливи. Не умеят да скриват своите способности от противоположния пол, не се ползват с особен успех, но това не им пречи всячески да идеализират своите възлюбени.
25. Малко противоречиви: стремят се към общуване с тези, които са осигурени, но, тъй като в същото време са романтици, идеализират предмета на своето обожание. Проявявайки средни способности в секса, при възбуда се доказват като много страстни натури.
26. И пак противоречия: много чувствени натури, но се стремят и към духовна близост. И се влюбват само когато предметът на тяхното внимание е обкръжен с ореол от романтика. По този начин в тяхната плоскост на наслажденията се събират с идеализма и мечтателността. Ако обикнат някого, са готови на големи жертви и в същото време проявяват мекушавост и податливост.
27. Много интересни хора, тъй като поради ума, силния си характер и необикновеност могат да се разберат практически с всеки. В същото време ги влече не предсказуемостта и тайнствеността. Към противоположния пол се стремят по-скоро по навик, отколкото по силата на желанието. Това не говори за тяхната сексуална слабост. Но въпреки това се опитват да завържат отношения с тези, на които могат да се опрат и да разчитат, тъй като, от една страна, са неуверени в себе си, а от друга - предпочитат меките и податливи в общуването хора. И този парадокс им помага да се разберат с всеки човек. Предпочитат солидните мъже, чийто костюм винаги е изгладен и спретнат, а обувките сияят.
28. Това са уравновесени хора. За тях главното е равната доза духовност и сексуалност в брачните отношения: излишъкът на едното не може да замени липсата на другото. Хората, родени на този ден, са меки, незлобиви, умни, предани и скромни, не се натрапват никому. Сложността на съвместния живот с тях е обусловена от периодичната смяна на жизнените ориентири: ту прекрасно знаят какво искат, ту изведнъж се хвърлят в търсене на смисъла на живота. Много ценят духовното общуване, и ако то липсва, такъв партньор просто бързо им омръзва. Браковете с тях обикновено са успешни.
29. С хората, родени на този ден, не е лесно да се свикне, тъй като те притежават противоречив характер. От една страна, се опитват да доминират, а от друга - са меки и пасивни. Доста са сексуални, но, не умеейки да изразят своите желания и стеснявайки се от тях, страдат от комплекси. Могат силно да се привържат към своята "половина", като често с идеализират. Подсъзнателно се стремят да открият партньор, който да ръководи техните отношения.
30. По натура са родени ловци, сексуално силни и агресивни, способни да преследват обекта на своята страст с необикновена хитрост и настойчивост. Партньори могат да им бъдат само тези, които са съгласни да се подчинят и през цялото време да свирят втора цигулка. Чувствайки властната им натура към тях, дори въпреки желанието си, се стремят хора от противоположния пол, но могат да живеят с тях само отстъпчиви и податливи натури.
31. Имат сложен характер. Стремят се към съюз само с много странни хора, умеещи да ги отвличат от мрачните мисли и унинието. Влюбват се трудно, но когато обикнат, стават верни и предани, тъй като са искрени хора. Разглеждат секса като животинско желание и осъществяват връзки именно с цел да получат максимум от този чисто физически акт. В случай че не получат удовлетворение, стават нервни и раздразнителни. От партньора си изискват ясно да забелязва всички промени в настроението им.
Източник:magicgatebg.com
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753177
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031