Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2017 12:27 - 33-то Свободно масонско послание за човечеството (видео)
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image СРЕДСТВА 33-то Свободно масонско послание за човечеството (видео)




 от

сътрудник

Публикувано на 13 октомври 2017 г



http://www.anongroup.org/33rd-degree-freemason/

Манли П. Хол, човекът във видеото по-долу, е признат за един от водещите световни учени в областта на религията, митологията, мистицизма и окултизма. Много много умове са привлечени от неговата работа, включително покойния Карл Юнг, който, пишейки своята психология и алхимия , е взел заем от частната колекция на Хол. Заслужава да се отбележи, че много от най-умните умове в света бяха почти всички духовни мистици, от Алберт Айнщайн и Исак Нютон до Никола Тесла и много други в историята. Това е тема, която е привлякла вниманието на хора от всички възрасти и предоставя още повече доказателства за нематериалните светове, които сега знаем, че са реалност чрез изучаването на нематериалната наука.

"От самото начало свободната зидария е била наказана заради любовта си към истината и ако нейното наказание дойде в Съединените щати. Бяхме основани от масонски натиск, основахме се от масоните, основахме се от някои от най-добрите умове на нашето време. , , , Създадохме ни хора, които много пожертваха, а в много случаи и дадоха живота си. Но ние дойдохме, минахме през определена решителност, че пътят на светлината ще надделее. Затова е много важно за нас да се уверим, че тази светлина преобладава, че тя продължава, да ни помогне с всички неща, които са необходими за нас. "

"Днешните научни същества за изучаване на нефизически феномени, това ще постигне по-голям напредък в едно десетилетие, отколкото във всички предишни векове на съществуването му."

- Никола Тесла

През 1934 г. Хол основава Философското изследователско общество (PRS) в Лос Анджелис, Калифорния, основавайки се на намерението му да създава решения за нарастващи човешки проблеми.

През 1926 г. той публикува  The Secret Teachings of All Ages: Енциклопедичен план на масонска, херметична, кабалистична и розенкройцерска символична философия . Тя получи много похвала и има своето място в историята, според астронавта на Аполон 14 д-р Едгар Мичъл, "класика в световната литература", която "ще ръководи историци, философи и лакони търсят езотерична мъдрост от векове". Самото заглавие дава на читателя представа за това какво е книгата.

Книгата се впуска в ученията на множество религии и култури, розенкройцианството, масонството, люляците, философията, древната история и др. То обяснява как тайни общества съществуват от хиляди години и как информацията, знанието, "магията" и други способности и това, което се смята за митичен предмет, са били в ръцете на хора, които са отвлекли тези учения и са ги използвали управлява волята на желанието си за власт, его и др. Той обяснява как някои много силни хора се занимават с тези дейности в стремежа си за световно господство, но "белите шапки" на тези и други тайни общества са били много заети, опитвайки се да се борят срещу това нарастване на използването на "магия" за "Зли" цели, контрол и световно господство и винаги са го правили.

През 1947 г., 47 години след като е написал "Тайните учения на всички възрасти" , Хол е признат за масон от 33-та степен, най-голямата чест, присъдена от Върховния съвет на шотландския обряд.

В продължение на 70 години той изнася около 8000 лекции в САЩ и в чужбина и е автор на повече от 150 книги и есета и безброй статии в списанията.

Ако сте заинтересувани от темата споменато по-горе, Хол творби са силно препоръчителни, тъй като е трудно да се намери истински учен в тези области, особено когато те са забулени в тайна. Дори тези, които са в "върха" на съвременните зидарии и тайни общества, не са наистина там. Много от тях просто се използват като пешки и тези, които не са известни от никого, зад кулисите, са истинските пазители на определена "мъдрост". Може би все още не е готов да използва човечеството? Ако някога?

Основният изход от книгата му може би е фактът, че много древни (и настоящи) тайни общества са вкоренени в добрата воля и желанието да донесе изобилие на целия живот на планетата и да я защити. Днес, особено в популярната култура, тайните общества имат лоша репутация, а Хол посочва, че мнозина са взели древни концепции, церемониална магия и магия и напълно го изкривили, създавайки форма на черна магия в процеса - движена от същата алчност и его, че, казва Хол, свалил великия град Атлантида.

Публикувахме статия миналата година, използвайки работата на Хол, която показва как церемониалната магия, древното изкуство, се е изкривила от глобалния елит. Можете да прочетете това по-долу.

“Almost all of the secret societies of the past, have been dedicated to clean up jobs. They’ve all come like the Knights Templars to take care of the corruptions of various beliefs and doctrines. They came to take the place of political corruption that was behind hope. Everyday, in every-way, the brothers were at work. Sometimes secretly but always continuously.”  (video below)

Below is a video of Hall’s last public lecture, given at the Scottish Rites Masonic Temple in L.A., where he has some very important words for humanity.

“The coming years are going to be of the greatest importance to the Masonic Order…The situation is serious…everyday the water is worse, the Earth is more polluted, the air is more tainted, the destruction of natural resources, the continuance of war, the development of destructive weaponry, all these things go on, and if they go on long enough something is going to happen…Something is going to remind us that man does not have the right to destroy that which he did not create, he has not the right to take a beautiful world, with all of its privileges and opportunities, and turn it into a purgatory” (video below)




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748975
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031