Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2013 13:57 - Какво е ерекция ? Всичко за ерекцията.
Автор: vsi4kozaerekciqta Категория: Тя и той   
Прочетен: 14836 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 15.11.2013 12:42


image

  Ерекцията е сложен процес: получава се от поредица физиологични процеси, които водят до изпълването на пениса с кръв и по този начин - неговото втвърдяване.   За да настъпи пълноценна и дълготрайна ерекция, от значение са емоционално-психологическите фактори като самочувствието на мъжа, взаимоотношението му с партньорката, както и общото здраве - състоянието на нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата система.   Когато мъжът бъде сексуално стимулиран, мозъкът изпраща импулси към пениса, като по този начин мускулите в него се отпускат - пещеристите тела започват да се пълнят с кръв. Пенисът се уголемява, става по-твърд и настъпва ерекция.
image

Уголемявайки се, пещеристите тела пречат на кръвта да се отича от пениса и така се запазва ерекцията. Повечето проблеми с еркецията са именно свързани със заболявания, които пречат на нормалното кръвоснабдяване на пениса.
 В процеса на стареене мъжът получава ерекция все по-бавно, като времетраенето й намалява. Времето за оргазъм се увеличава. Това са нормални физиологични промени, които не трябва да се бъркат с импотентността и еректилната дисфункция.   За по-бърза и дълготрайна ерекция мъжът трябва да бъде сексуално активен, да се опитва да живее здравословно и да ограничава стреса.   Тютюнопушенето води до поява на хипертония, сърдечно-съдови заболявания и еректилна дисфункция. Затова мъжете, които пушат, имат по-голям риск да развият ЕД.  image Поддържането на тегло има важно значение за поддържане на сексуалните фукции. Затлъстяването води до понижаване на самочувствието и оттам до нарушения в ерекцията. Освен това наскоро бяха публикувани данни, че голяма част от мъжете с голям ханш имат ниски нива на тестостерон.   Злоупотребата с алкохол води до влошаване на ерекцията, затова не прекалявайте, а пийте умерено!
  Какво е Ерекция?
  Ерекция е втвърдяване на мъжкия член и неговото изправяне по хоризонтала. В следствие на настъпващата кръв в члена, той започва да се уголемява като достига дължина от 14 до 17 см и диаметър 3-4 см (дължината и диаметъра при различните нации и хора варират). Втвърдяването на мъжкия член е нещо нормално което се проявява в тинейджърските години със съзряването на мъжкият организъм. Много от тинейджърите започват да се чувстват все по зрели мъже. Ерекцията е съпоставка за осъществяването на нормален полов акт.
image


През годините са правени изключително много изследвания за ерекцията, която може да възникне от осъзнати или неосъзнати чувства, сексуален мисловен стимул, от въздействието на заобикалящата ни среда или директни механични дразнения.  Ерекцията се заражда и намира в гръбначния мозък и е свързан с нервите и съдовете на мъжкия член. При определени условия за достигане на ерекция се разширяват довеждащите  т.е. артериалните кръвоносни съдове и до стесняване на отвеждащите тоест венозните кръвоносни съдове. В резултат на тези съпътстващи условия се случва втвърдяването на пениса. При отпускането на пениса процесите протичат на обратно и започва процес през които ерекцията намалява.

Най-ефикасния продукт според портребителите: ***** Vita Gra таблетки , **** Cupidra таблетки

image
   



Гласувай:
2



1. maia1989 - Какво е ерекция ? Всичко за ерекцията.
25.09.2013 12:30
Много интересен и полезен пост.А за тези,които искат да подобрят и удължат своята ерекция, има много различни и ефикасни начини като например рекламата на тези таблетки по горе VITAGRA.Ние с моят партньор сме ги пробвали и резултатите са доста задоволителни :) Но не пренебрегвайте мъжкият организъм всичко естествено и натурално винаги е по-добро,затова мъже грижете се за себе си и вашето достойнство и правете любов :))
цитирай
2. clipper - ...
25.09.2013 19:23
Здpaвeйтe пpoбвax няĸoлĸo мeдиĸaмeнтa зa пoдoбpявaнe нa epeĸциятa. Cпaдaшe ми пocpeдaтa нa ceĸcyaлния aĸт и пoпaднax в интepнeт нa xaпчeтa нa билĸoвa ocнoвa от тази реклама - Витагра, мнoгo cъм дoвoлeн oт тяx. C тях издъpжaм и пo-дългo. Πopъчax cи ги oт eдин caйт мн cъм дoвoлeн cъвceм aнoнимнo бeшe.
цитирай
3. svilenn - Благодаря за информацията
14.11.2013 14:22
Аз съм опитвал всякакви добавки и траибестан и други, но най ми харесаха Купидра
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vsi4kozaerekciqta
Категория: Тя и той
Прочетен: 50430
Постинги: 6
Коментари: 12
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930