Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2020 17:09 - Въпроси и отговори
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 1408 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпрос: Много от нас, които сме готови за промяната, не я виждаме и търпението  ни се изчерпва. Как бихте отговорили на това?

Крис Томас: В момента сме във време, когато всичко трябва да се постави на естественото си ниво, един вид затвърждаване на всички положителни енергии, които работят и затова може да изглежда като че ли нищо особено не се случва.

Истината е, че има нови положителни енергии на работа, които разбиват контрола на такива като Велон/илюминати. В момента най-важното е да се преодолее финансовия контрол, тъй като това е в основата на тяхната власт. Тази сила трябва да бъде разбита, така че това се случва сега. Много скоро ще видим големи проблеми с банките и с икономиките, тъй като финансовата структура започва да се разпада.

Въпрос: Много от нас се притесняват и са бесни за кемтрейлите в небето ни. Какви са основните причини за тях?

Крис Томас: Кемтрейлите са предимно инсектициди (за да се убиват насекомите, които опрашват, така че да трябва да се отглеждат ГМ култури), както и химикали, които ще накарат хората да се разболеят. Наясно съм с наночастиците, но не мога да намеря такива, които да са били използвани от кемтрейлите... все още.

Въпрос: Какво би казал за ХААРП съоръженията по света?

Крис Томас: Почти във всяка държава в света има ХААРП станции. Те се използват за две неща - за контрол на времето, което също убива насекомите и нормалните култури (тази година имаме двойно повече валежи от нормалното във Великобритания и по-ниски температури), но главно се използват за заливане на цялата планета с ELF енергии (свръх ниски честоти) в опит да се забавят земните енергии и скоростта, с която хората могат да се променят - това се прави съвсем умишлено. Въпреки това ХААРП не може да ни спре да се променяме, независимо колко усилено се опитват, тъй като всички положителни енергии не могат да бъдат спрени.

Въпрос: В една от книгите си споменавате за нов атмосферен слой, за какво е това?

Крис Томас: Новият слой в атмосферата на Земята е да помогне за защита на хората от повишената радиация от слънцето, така че е за наше добро.

Въпрос: По света има много празни градове, за които никой не знае за какво са подготвени, някакви идеи?

Крис Томас: Доколкото ми е известно, всяка страна има новопостроени празни малки и големи градове. Нямам реална представа за какво всъщност са. Единственото, за което се сещам, е, че ще се направи опит да се изпразнят селските райони и да се поставят всички в градове, където да могат да бъдат по-добре контролирани. Те просто все още не са започнали тази програма, но тя ще отговаря на целите на Агенда 21 от срещата на върха на ООН в Рио по въпросите за климата.

Въпрос: В интернет има много снимки на странни „мрежести линии" в Китай. Някаква идея за какво става въпрос?

Крис Томас: Нямам представа какви са тези мрежи в Китай или тяхното предназначение, но изглежда, че са нови - с други думи, те не са били изградени в древни времена като линиите в Наска в Южна Америка. Знам, че в Китай има 9 ХААРП станции, така че снимката, която изглежда като летище, би могла да бъде нов дизайн за ХААРП станция, но не съм сигурен.

Въпрос: Има ли извънземни космически кораби около Земята, които да са видими за нас?

Крис Томас: Трите плеядиански кораба са в орбита около Земята от много години и през това време са останали невидими за по-голямата част от хората, така че корабите не са скрити от нищо, създадено от човека, а само от енергията на самите кораби.

Въпрос: Как бихте обобщили връзката човек –Велон/илюминати сега?

Крис Томас: Не забравяйте, че наближаваме „крайните времена", както е предвидено от календара на маите. Докато енергиите за промяна продължават да се изграждат, Велон/илюминатите правят всичко възможно, за да прекъснат тези енергии и да отвлекат вниманието на хората от това, което трябва да направят, така че, разбира се, илюминатите стават по-активни, но техните възможности са ограничени до това в какво хората ще повярват - те не могат да принудят хората да бъдат поети от тях, винаги изборите са правени от хората, които са отдавали силата си на Велон/илюминати. Но тъй като ние използваме тези нови енергии, способността на Велон/илюминати да заблуждават намалява и затова те се опитват все по-усилено и по-усилено да задържат контрола си.

Винаги е било така, че някои хора виждат Истината за ситуацията, докато повечето не го правят - това е позволило на Велон/илюминати да поемат контрола. На хората винаги им е било по-лесно да вървят заедно с това, което им е казано да правят, отколкото да се изправят и да се борят. Но това се променя, като с напредването си през 2012 г. все повече и повече хора се събуждат и затова Велон/илюминати не могат да запазят своята сила и контрол.

Въпроси: Може ли ХААРП да повреди ДНК-то ни?

Крис Томас: ДНКто е памет, тя няма нищо общо с комуникацията и ХААРП не може да я промени.

Въпрос: Казвате, че редица хора вече са преминали интеграция на Душата. Правят ли нещо, за да помогнат на останалите от нас да постигат тази цел? И може ли нещо в крайна сметка всъщност да предотврати осъществяването на този процес?

Крис Томас: Всеки претърпял реинтеграция на Душата помага за побеждаването на Велон/илюминати, както и всеки, който е готов да направи тази промяна. Проблемът е в това, че има много хора, които не искат да знаят какво се случва и затова не искат да се случи промяната. Също така, има много хора, които искат Велон да им помогне, така че те пък задържат Велон тук чрез своя избор и без значение колко е желана промяната, ние не можем да се противопоставим на свободния избор, колкото и грешен този избор да е. Но ние стигаме дотам. Избрахме Велон/илюминати главно, тъй като избрахме да не правим избор. Ние отидохме далеч с тях, вместо да изберем да ги няма.

Тази промяна ще се случи на 21 декември 2012 г. и няма нищо, което да й попречи да се случи. Фактът, че сте наясно с промяната и искате да продължите напред, е толкова добър пътеводител, колкото и всеки, който ще направи тази промяна. Щом претърпите реинтеграцията на Душата си, ще живеете там, където живеете сега. Защо да напускате дома си? Не мога да опиша напълно какво е да имаме цяла Душа в тялото, тъй като нямаме речника, който да я опише. Опитайте се да запомните, че няма нищо, което да спре хората да постигнат реинтеграция на Душата. Всяка Душа, в тази Вселена, иска това да се случи и правят всичко възможно, за да ни помогнат.

 

[Публикувано на One-Vibration Forum Blog на 31/08/2012]

© Chris Thomas 2012

 

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

 

Крис Томас е лечител и автор на 11 книги на тема лечение и пътя на Човешката история. Той притежава способността да се свързва с Акашовите записи, в които е записана цялата история на Земята.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 442974
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031